window

Enteni, sadurunge sampeyan lunga ...

Entuk rencana penjualan khusus GRATIS SAIKI!

Kita manawa sampeyan bakal kaget!Ora SPAM, Ora ana pesen tambahan.

banner2-2
banner1-1

Produk utama

Sandhangan protèktif

  • Kinesiology Tape

    Tape Kinesiologi Kab

    Pilihan sing bisa dipercaya kanggo atlit profesional, praktisi medis olahraga.Iki mbantu nyuda tekanan jaringan lan ndhukung otot lan sendi.Ngilangi kram sikil, shin splints, pedhet sing lara, perih lan bengkak.iku mbantu sampeyan waras luwih cepet saka pain.

    Ndeleng liyane
  • Ankle Brace

    Ankle Brace

    Lengan tungkak minangka dhukungan tungkak sing entheng lan entheng kanggo sprains tungkak cilik kanthi kompresi sing ditargetake, sing bakal mbantu nyuda bengkak lan menehi dhukungan nalika pulih.

    Ndeleng liyane
  • Knee Sleeve

    Lengan Knee

    Knee brace dilengkapi desain patella sing mbukak kanggo dhukungan tambahan lan luwih ambegan.Uga dilengkapi tapel jaran sing bisa dicopot sing bisa diatur miturut kabutuhan stabilitas lutut.

    Ndeleng liyane

Dhukungan pinggul

Sabuk pinggang utawa braces / support mbiyantu kanggo wong-wong sing duwe ketegangan otot, joints sprain utawa sawetara jinis liyane saka ciloko utawa Recovery sawise surgery.

Ndeleng liyane
Waist Support
  • Running Socks

    Kaos kaki mlaku

    Kaos kaki mlaku

    Sistem dhukungan lengkungan kaos kaki tab kita kanthi efektif nyegah kaos kaki saka slip lan nyegah.Bantal udara tunggal.Ringan, bantalan nyedhiyakake proteksi impact tanpa njupuk akeh papan ing sepatu.

    Ndeleng Liyane
  • Basketball Socks

    Kaos Kaki Basket

    Kaos Kaki Basket

    Kaos kaki olahraga pedhet tengah dirancang kanggo para atlit kanggo kenyamanan sedina muput.Kaos kaki iki duwe bantalan sikil sing bakal mbantu nyerep pengaruh kegiatan saben dina.Ora mung kaos kaki iki dilengkapi teknologi tetep munggah nanging uga duwe pita lengkungan kanggo nyedhiyakake dhukungan lengkungan.

    Ndeleng Liyane
  • Grip Sport Socks

    Kaos Kaki Olahraga Grip

    Kaos Kaki Olahraga Grip

    Direkayasa kanthi iga teknologi bantalan sing dirancang kanggo mesthekake kenyamanan nalika nganggo pelindung shin.Bolong sing bisa ambegan njaga sikil dadi adhem lan garing nalika konstruksi poliester microfiber ngoptimalake kenyamanan.

    Ndeleng Liyane
  • Knee High Basketball Socks

    Kaos Kaki Basket Knee High

    Kaos Kaki Basket Knee High

    Ora mung kaos kaki iki dilengkapi teknologi tetep munggah nanging uga duwe pita lengkungan kanggo nyedhiyakake dhukungan lengkungan.Tetep garing lan nyaman nganggo bahan sing nyerep kelembapan.

    Ndeleng Liyane
  • Tie Dye Compression Socks

    Kaos Kaki Kompresi Tie Dye

    Kaos Kaki Kompresi Tie Dye

    Kaos kaki tie-dye kompresi sing apik nambah rasa seneng kanggo urip sampeyan, kain katun alus lan berkualitas ing sikilmu, ngiringi sampeyan ing saben pojok, lelungan karo sampeyan lan urip kanthi warna-warni.

    Ndeleng Liyane
  • Anti Varicose Vein socks

    Kaos kaki anti varicose vein

    Kaos kaki anti varicose vein

    Nambah kecepatan aliran getih vena lan nyuda kemungkinan trombosis vena jero (DVT) lan sekuel sing kerep, embolisme paru (PE) ing pasien non-mobile.

    Ndeleng Liyane
  • Copper Compression Socks

    Kaos Kaki Kompresi Tembaga

    Kaos Kaki Kompresi Tembaga

    Fabrikasi poliester sing diinfus tembaga nyedhiyakake penolak bau alami, lan ngilangi kelembapan supaya sikil lan pedhet tetep nyaman sajrone latihan.

    Ndeleng Liyane
  • Zipper Compression Socks

    Kaos Kaki Kompresi Zip

    Kaos Kaki Kompresi Zip

    Stoking kompresi yaiku sandhangan kompresi elastis sing dianggo ing sikil, ngompres anggota awak.Iki nyuda diameter vena sing distensi lan nambah kecepatan aliran getih vena lan efektifitas katup.

    Ndeleng Liyane

aplikasi

Cetha ngerti kaca ngarep kita lan temokake

proses produksi

Sajrone pangembangan luwih saka 20 taun, perusahaan kita wis nggawe struktur lengkap pasokan, produksi lan penjualan.

  • Socks flipping 03

    Kaos kaki flipping

    Kaos kaki flipping

  • Toe linking 04

    Toe linking

    Toe linking

  • Boarding 05

    asrama

    asrama

  • Re-pairing 06

    pasangan maneh

    pasangan maneh

  • 07 07

    nglereni

    nglereni

  • 08 08

    Hot stamping

    Hot stamping

  • 09 09

    Potong sirah benang

    Potong sirah benang

Carane bisa karo kita

Proses kustomisasi produk kita

  • Iders & Concept (2) Iders & Concept

    Iders & Konsep

  • Samples (2) Samples

    Sampel

  • Private Packaging (1) Private Packaging

    Private Packaging

  • Negotiation (1) Negotiation

    rembugan

  • fl_cess_03 Bulk Production

    Produksi Bulk

  • Shipment (2) Shipment

    Kintunan

Kemasan khusus

Packaging kanggo menehi pengalaman produk sing luwih apik

transportasi

Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan paling apik

fl_transport_07 fl_transport_11
  • express

    ekspres

    Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS) 2-3 dina kerja, ora kalebu TAX

  • air transport

    transportasi udara

    udhara 7-10 dina kerja, KANGGO TAX kanggo sawetara negara.

  • sea

    segara

    20-25 dina bisnis, kalebu TAX kanggo sawetara negara.Lawang menyang lawang.25-30 dina kerja

  • Railway

    Sepur

    TAX Trail klebu kanggo sawetara negara.Lawang menyang lawang.

faq

pitakonan sing kerep ditakoni

  • Kepiye babagan MOQ?

    Kanggo kaos kaki, MOQ biasa kita yaiku 500 pasang saben warna / ukuran / desain Kanggo safety olahraga, MOQ biasa kita yaiku 300 potong saben warna / desain MOQ gumantung saka desain lan materi.Nanging bisa rembugan.

  • Kepiye carane sampeyan nindakake kontrol kualitas?

    Ana 4 langkah ing kontrol kualitas: 1.inspeksi sak produksi;2. pengawasan sak jempol ngubungake;3. pengawasan sak packing;4. pengawasan pungkasan dening tim QC kita.

  • Apa kita bisa nggunakake agen pengiriman kita dhewe?

    Ya, sampeyan bisa.Kita wis kerja sama karo akeh forwarder.Yen sampeyan perlu, kita bisa menehi rekomendasi sawetara forwarders kanggo sampeyan lan sampeyan bisa mbandhingaké rega lan layanan.

  • APA TEGESÉ CUSTOMIZED ING BASA INGGRIS?

    Warna, ukuran, bahan, paket, logo...dll.

  • Apa sampeyan Nawakake LAYANAN AFTER-SALE?

    Ya kita tanggung jawab kanggo kabeh klien kita.Ana solusi lengkap kanggo masalah kualitas.

  • Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?

    We are profesional pabrik ing kaos kaki luwih saka 20 taun ing Zhejiang.

Pambuka Brief babagan kita

Apa milih kita

Jiaxing FOPU Sports Co., Ltd. minangka produsen profesional lan bakul kaos kompresi lan kathok ketat lan jinis sandhangan olahraga.

  • Luwih saka 20 taun pengalaman
  • Layanan 24 jam AFTER- SALE
  • OEM / ODM karo Low MOQ
  • 7 Dina Industri Anjog Wektu Turnaround
  • Worldwide Shipping kanggo Door Panjenengan
  • Ora ana biaya sing didhelikake
Ndeleng liyane

Entuk conto gratis

Isi informasi sing cocog, kita bakal mbales sampeyan pisanan.

Ulasan

  • Marjolaine Martel

    Marjolaine Martel

    Kaos kaki kompresi lutut olahraga khusus

    Custom sport Knee compression socks

    Vendor iki minangka sing paling apik sing dakkenal lan layanan apik banget.Aries lunga menyang departemen produksi mriksa kaos kaki kanggo aku.Lan uga dikirimi aku gambar lan video supaya aku ngerti carane kaos kaki digawe....

  • Devi Nadaraja

    Dewi Nadaraja

    Menjalankan penyangga lengan Pedet

    Running Calf sleeve support

    Duwe brainstorming lan urutan khusus karo tim iki pancen apik banget!Aries lan tim minangka proyek sing apik banget!Cepet banget aku bisa duwe materi khusus kabeh sajrone seminggu.Proyek apik kanggo perusahaan iki!

  • Anthony J James

    Anthony J James

    Kaos kaki olahraga jala anti-slip

    Anti-slip mesh sport socks

    Supplier banget mbiyantu lan responsif kanggo mbantu aku nyiyapake lan nggawe pesenan khusus.Produk sing ditampa kanthi kualitas apik.Penjual mbantu ing kabeh proses.Aku mesthi bakal pesen maneh.

  • Aaron Potter

    Aaron Potter

    Penyangga lengan lutut neoprene sing bisa diatur

    Adjustable neoprene knee sleeve brace

    Aku wis pesen maneh.Kabeh iku apik banget.Banget cepet dibentuk lan dikemas.Layanan dhukungan pelanggan kerjane apik.Barang teka cepet banget aku ora percaya.Aku mesthi bakal menehi saran kanggo sapa wae sing nggoleki supplier sing bisa dipercaya.

  • Mathieu Bordinat

    Mathieu Bordinat

    Plantar fasciitis dukungan penyangga pergelangan kaki

    Plantar fasciitis ankle brace support

    Tresna produk!kabeh babagan iku apik tenan!Bantuan profesional banget lan produk kasebut nduweni kualitas apik kaya sing diiklanake

Ninggalake Pesen Panjenengan