beg

Babagan Kita

Sugeng rawuh ing FOPU

JiaXing FOPU Sports Co., Ltd. minangka produsen profesional lan bakul kaos kompresi lan kathok ketat lan jinis sandhangan olahraga, kanthi hak impor lan ekspor independen.Perusahaan kita kantor pusat ing Hangzhou, sing dikenal minangka Paradise of China.Kira-kira 150 kilometer saka Shanghai, mula transportasi kasebut trep banget.Perusahaan kita wis ngenalake mesin nyulam hosiery sing dikontrol komputer lan peralatan desain.

Kita bisa ngasilake silinder tunggal 96N, 120N, 144N, 168N, 200N 220N lan 84N, silinder ganda 144N & 168N lan spesifikasi liyane saka sandhangan olahraga, kaos kompresi, modal, lan pelindung ruam kanggo pria, wanita lan bayi, uga kathok ketat kanggo wong diwasa lan bocah.Kita bisa ngasilake babagan 1000.000 unit sandhangan saben taun lan volume penjualan taunan kira-kira USD 6 yuta.Kita wis nggawe hubungan bisnis sing apik karo pelanggan saka ing omah lan ing luar negeri.

Apa Pilih Kita

OEM lan ODM pesenan loro welcome

  • Outdoor sports

    Kita ngerti babagan sertifikasi ing saben pasar, kayata, sertifikasi ISO, FDA, BSCI lan CE.Pasar manca kita kalebu Jepang, Korea, Kanada, Inggris, Italia, AS, Spanyol lan negara liya.

  • Running

    Sajrone pangembangan luwih saka 20 taun, perusahaan kita wis nggawe struktur lengkap pasokan, produksi lan penjualan.Kanthi pengalaman ekspor sugih, produk kualitas dhuwur, prices competitive, layanan atasan lan pangiriman ing wektu, iku positif sing kita bisa kanggo ketemu syarat lan ngluwihi pangarepan.

  • Pilates  Yoga

    Kita manawa kualitas dhuwur lan layanan banget bakal narik kawigaten liyane lan liyane pelanggan.Apa milih produk saiki saka katalog utawa ngupaya pitulungan engineering kanggo aplikasi, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan customer bab syarat tartamtu, kita kene 24/7/365. Panjenengan olèh hubungi kita ing sembarang wektu.

Tur Pabrik

OEM lan ODM pesenan loro welcome

1y
5
3
6
4
7

Pameran Perusahaan

OEM lan ODM pesenan loro welcome

Sertifikat Perusahaan

Jaminan kualitas bisa dipercaya


Ninggalake Pesen Panjenengan