page_head_bg

Produk

  • Ankle Support Brace, Breathable Neoprene Sleeve, Adjustable Wrap!

    Penyangga Pergelangan Kaki, Lengan Neoprene Bernapas, Bungkus sing Bisa Dilaras!

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Gratis, Kustomisasi
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Ireng, werna Customized
    Bahan:70% Neoprene, 20% Nylon, 10% Polyester
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Perlindhungan olahraga, insulasi kadhemen, pangopènan sendi, ramah lingkungan, anti-slip
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, kothak werna, kothak hadiah

    Babagan item iki
    ·Siji ukuran pas karo sikil loro lan nganti 11 ″ ing circumference arch kaki.
    ·Nglindhungi tungkak lan nyuda resiko ciloko.Sampurna kanggo gejala cedera tungkak kronis lan akut.Mbantu nyuda rasa nyeri lan menehi rasa nyaman sing ana gandhengane karo plantar fasciitis.
    ·Desain tumit mbukak ngidini macem-macem gerakan sajrone kegiatan lan isih menehi dhukungan kanggo tendon lan sendi tungkak.Becik kanggo olahraga njero ruangan lan ruangan sing butuh tungkak ketegangan nalika olahraga.
    ·Bahan neoprene ambegan nahan panas lan nyegah iritasi kulit.Nyaman, fleksibel, awet lan bisa dicuci.
    ·Nyepetake fase penyembuhan, amarga nyedhiyakake dhukungan sing cukup lan dibutuhake kanggo tungkak lan sikil liwat kompresi ing tendon sing paling sampeyan butuhake.

  • Hinge Joint Functional Brace Ankle Support

    Hinge Joint Fungsional Brace Ankle Support

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Ireng, werna Customized
    Bahan:Neoprene, nilon / poliester, spandex, gel utawa baja
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Perlindhungan olahraga, insulasi kadhemen, pangopènan sendi, ramah lingkungan, anti-slip
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, kothak werna, kothak hadiah

  • Socks Sleeves with Gel Pads for Boot

    Kaos Kaki Lengan karo Gel Pads kanggo Boot

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:nilon / polyester, spandex, gel utawa baja
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Cepet garing, ambegan, ramah lingkungan, anti-slip
    Kemasan sing disesuaikan:tas pvc printing, tas mesh, headcard

  • ODM Breathable 360 Support Ankle Sleeve

    ODM Breathable 360 ​​Support Ankle Sleeve

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Neoprene, nilon / poliester, spandex, gel utawa baja
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Cepet garing, ambegan, ramah lingkungan, anti-slip, nyerep kringet
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, kothak werna, kothak hadiah

Ninggalake Pesen Panjenengan