page_head_bg

Produk

  • UV Protection Arm Sleeve Support

    Dukungan Lengan Lengan Perlindungan UV

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:S-3XL

    Fitur:Luwes Elastisitas Breathable

    Teknik:Tenun
    Warna:Ireng, Abang, Oranye, Abang, Putih, Kuning lan liya-liyane
    Bahan:Polyester & Nylon
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Kemasan :Biasane oppbag.We nggawe packing minangka saben syarat, kothak werna, kothak hadiah, kertu blister lan ing.Mangga dikirim kita email, kita bakal ngirim sawetara foto kanggo referensi.

Ninggalake Pesen Panjenengan