page_head_bg

Produk

  • Anti Slip Knee pad with Spring strips

    Anti Slip Knee pad karo Spring strips

    OEM & ODM :Ditampa
    Ukuran:XS 12-13'', S 14-15'', M 16-17'' L 18-19''
    Teknik:rajutan
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:nilon / polyester, spandex, gel utawa baja
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, dicithak
    MOQ:300 bêsik
    Fitur:anti-slip, comfort luar biasa, kekiatan unggul
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, frosted zip polybag, kothak werna, kothak hadiah
    Teknologi pangolahan:anti-slip

  • Patellar Tendon Support Strap knee pad

    Patellar Tendon Support Strap knee pad

    OEM & ODM:OEM / ODM olèh
    ukuran:XS 12-13'', S 14-15'', M 16-17'' L 18-19''
    Teknik :rajutan
    warna:Werna sing disesuaikan kasedhiya
    Bahan:Neoprene, nilon/poliester, spandex
    Logo khusus:Logo Jacquard, logo tenunan, logo panas
    MOQ:300 keping kanggo mix ready order
    Fitur:Cepet garing, breathable, luwes, anti-slip
    Kemasan sing disesuaikan:Siji pasangan dadi siji tas PP, 100 tas (100 bêsik) menyang siji karton

  • SBR Adjustable Knee Brace

    SBR Luwes Knee Brace

    OEM & ODM:Ditampa
    ukuran:XS 12-13'', S 14-15'', M 16-17'' L 18-19''
    Teknik :Tenun
    warna:Ireng, bisa custom
    Bahan:Neoprene, nilon / poliester, spandex, gel utawa baja
    Logo khusus:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fungsi: Proteksi, Angkat Beban

Ninggalake Pesen Panjenengan