page_head_bg

Produk

  • Dislocated Shoulder or Sprains for Right & Left Shoulder

    Bahu sing dislokasi utawa sprains kanggo Pundhak Kanan & Kiri

    OEM & ODM:Ditrima
    ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik :Dirajut, jacquard
    warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Karet neoprene, nilon/poliester
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Cepet garing, ambegan, ramah lingkungan, anti-slip, nyerep kringet
    Kemasan sing disesuaikan:1 pc saben tas poli kanthi label utawa disesuaikan

Ninggalake Pesen Panjenengan