page_head_bg

Produk

  • Customized Sweat bands Wristbands

    Kustomisasi Kringet band Wristbands

    OEM & ODMDitampa Panjenengan
    Ukuran:S-2Xl, Kustomisasi
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Kuning, biru, putih, ireng, abang, ijo
    Bahan:Katun / pring / polyester
    Logo sing disesuaikan:Layar sutra, transfer panas, sulaman
    MOQ:1000 pasang saben desain / werna / ukuran kanggo selaras
    Fitur:Cepet garing, ambegan, ramah lingkungan, anti-slip, nyerep kringet
    Kemasan sing disesuaikan: 1 pasang menyang tas PP, 100 pasang dadi siji karton, karton ukuran: 65*40*40cm

     

  • Customized Unisex Wrist Strap

    Customized Unisex Wrist Strap

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:nilon / polyester, spandex, gel utawa baja
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Cepet garing, ambegan, ramah lingkungan, anti-slip, nyerep kringet
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, kothak werna, kothak hadiah
    Teknologi pangolahan:Elastis, jala, terry (bantal/handuk), anti-slip, 3D, fuzzy

  • Gym Straps Hook bar Wrist Support/Gloves

    Gym Straps Pancing bar Wrist Support / Sarung tangan

    OEM & ODMKita bisa ngasilake barang kanthi karya seni sing diwenehake.
    Ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Ireng, biru, abang
    Bahan:nilon / polyester, spandex, gel utawa baja
    Logo sing disesuaikan:dicithak
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Cepet garing, ambegan, ramah lingkungan, anti-slip, nyerep kringet
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, tas zipper, kothak werna, kothak hadiah

  • Weight lifting Wrist Wraps with Thumb Loops

    Wraps Wrist angkat bobot karo Thumb Loops

    OEM & ODM:Ditampa
    ukuran:One size fit all, Customized
    Teknik :Dirajut, dirajut
    warna:Ireng, OEM
    Bahan:Kain Spandex Lycra Kab
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, reflektif, jahitan, print
    MOQ:500 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Breathable, alus, nyaman, luwes, entheng

    Sertifikasi:ISO90001, CE, BSCI, OEKOTEX, FDA


Ninggalake Pesen Panjenengan