page_head_bg

Produk

  • Compression Stockings, Medical Grade Firm Support 20-30mmHg, Unisex, Open Toe Knee High Compression Socks for Varicose Veins, Edema, Shin Splints, Nursing, Travel

    Stoking Kompresi, Dhukungan Perusahaan Kelas Medis 20-30mmHg, Unisex, Kaos Kaki Kompresi Tinggi Dhuwur Dhuwur Kaki kanggo Varises, Edema, Shin Splints, Perawat, Lelungan

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:S-3XL, Kustomisasi
    Teknik:Dirajut, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Nylon, Spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, Bordir, Jahit, Label cuci, Print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi Dhuwur, Breathable, Anti-slip, Ngapikake aliran getih
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak Warna

    Babagan item iki

    ·Campuran Nylon
    ·Mesin Cuci
    ·Bosen tuku leg komprèsi sing terus tiba?Sing kudu kerep diganti amarga ilang kompresi sawise sawetara minggu?Ngalih menyang lengen lan kaos kaki kompresi premium sing ambegan lan digawe saka kain komprèsi kualitas dhuwur sing tahan lama Nylon 77%, Spandex 23%.Kanthi konstruksi tenunan sing rapi, iki pas karo ora kelangan kompresi, nyandhang sawise nyandhang.
    ·Rasakna Kerja: Lengen klambi sing awet kanthi alami ing sikilmu, saéngga nyedhiyakake dhukungan & regane yen perlu.Apa sampeyan duwe kram sikil, bengkak utawa edema, shin splints, POTS utawa varicose / spider veins, lengen iki ngidini sampeyan nglatih luwih angel, pulih luwih cepet & rumangsa kuwat.Dheweke mbantu ngedongkrak sirkulasi ing sikil lan nyuda nyeri otot kanggo pulih.Coba iki & sok dong mirsani dandan - sampeyan bakal kepéngin wis ketemu umur kepungkur!
    ·Entuk Ukuran Panjenengan: Pas lan konstruksi lengen klambi kita mesthekake yen pas iku pas tanpa rasa ora nyaman dening bunching utawa slipping sak aktivitas.Dirancang kanggo pria lan wanita, iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan warna.Kaos kaki kasebut nyedhiyakake kompresi kelas medis 20-30 lan dhuwure dhengkul lan bisa digunakake nalika meteng.
    ·Cocog karo Aktivitas: Lengen klambi migunani kanggo mlaku-mlaku, hiking, seni bela diri, bola voli, basket, bersepeda, baseball, yoga, olahraga utawa kegiatan fitness.Apa impact dhuwur utawa kurang utawa dhuwur, iki ngidini sampeyan anget kanthi aman lan cepet pulih.Lengan pedhet & kaos kaki uga sampurna kanggo panggunaan saben dina kanggo sirkulasi getih, nalika ngandhut, kanggo wong ing toko, lelungan udara, perawat utawa ing konstruksi sing mbutuhake akeh ngadeg ing sikilmu.
    ·Nilai ngédap: Sold minangka pasangan.Iki minangka cedhak karo kompresi kelas medis sing diwenehake dening akeh dokter nanging tanpa kejut stiker.Tuku liyane lan kunci ing rega murah.Tuku luwih akeh lan ngirit rega sing wis murah.Entuk loro kanggo panggunaan tanpa gangguan.Utawa liyane sing cocog karo gaya lan lemari klambi.

  • Compression Calf Sleeves for Men & Women – Perfect Option to Our Compression Socks – For Running, Shin Splint, Medical, Travel, Nursing

    Lengan Pedhet Kompresi kanggo Pria & Wanita - Pilihan Sampurna kanggo Kaos Kaki Kompresi - Kanggo Lari, Shin Splint, Medis, Lelungan, Perawat

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:S-XL, bisa disesuaikan
    Teknik:Dirajut, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Nylon, Spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, Bordir, Jahit, Label cuci, Print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi Dhuwur, Breathable, Anti-slip, Ngapikake aliran getih
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak Warna

    Babagan item iki
    · SESUAI KEGIATAN ANDA:Lengan kasebut migunani kanggo mlaku, hiking, seni bela diri, crossfit, bola voli, basket, sepedaan, baseball, yoga, olahraga utawa kegiatan kebugaran.Apa pengaruh dhuwur utawa kurang, iki ngidini sampeyan anget kanthi aman lan cepet pulih.Lengan & kaos kaki pedhet uga cocog kanggo panggunaan saben dina utamane nalika meteng, kanggo wong ing toko, lelungan udara, perawat utawa ing konstruksi sing mbutuhake akeh ngadeg ing sikilmu.Utawa kanggo nutupi tato!
    ·RASA KARYA:Dheweke dirancang kanggo pas kanthi alami ing sikilmu, saéngga nyedhiyakake dhukungan lan regane yen perlu.Apa sampeyan duwe pedhet sing lara, kram sikil, bengkak utawa edema, shin splints, POTS utawa varicose / spider veins, lengen iki ngidini sampeyan latihan luwih angel, pulih luwih cepet & rumangsa kuwat.Dheweke mbantu ngedongkrak sirkulasi ing sikil lan nyuda nyeri otot kanggo pulih.Coba iki & sok dong mirsani dandan - sampeyan bakal kepéngin wis ketemu umur kepungkur!
    ·KANDUNGAN FIBER:Lengan Kompresi kasusun saka 30% Spandex, 70% Nylon, lan 100% bebas Lateks.

  • Calf Compression Sleeve for Men & Women – Best Calf Compression Socks for Running, Shin Splint, Calf Pain Relief, Leg Support Sleeve for Runners, Medical, Air Travel, Nursing, Cycling

    Lengan Kompresi Pedet kanggo Pria & Wanita - Kaos Kaki Kompresi Pedhet Paling Apik kanggo Lari, Shin Splint, Pereda Nyeri Pedhet, Lengan Dhukungan Kaki kanggo Pelari, Medis, Perjalanan Udara, Perawat, Bersepeda

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:S-XL, bisa disesuaikan
    Teknik:Dirajut, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Nylon, Spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, Bordir, Jahit, Label cuci, Print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi Dhuwur, Breathable, Anti-slip, Ngapikake aliran getih
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak Warna

    Babagan item iki:
    · Nyuda rasa nyeri sing ana gandhengane karo galur pedhet, shin splints, lan vena varikos;bantuan ing Recovery
    · Contoured, pull-on, terapi termal/kompresi bebas lateks lan dhukungan jaringan alus
    · Jahitan 5-jarum eksklusif kanggo jahitan sing luwih rata, luwih resik lan kuwat
    · Kain nilon abot njaba kanggo kekiatan

  • Calf Compression Sleeve for Calf Strains, Shin Splints and Varicose Veins, Aids in Injury Recovery & Prevention, Men & Women

    Lengan Kompresi Pedhet kanggo Galur Pedhet, Shin Splints lan Varises, Bantuan kanggo Pamulihan & Nyegah Cedera, Pria & Wanita

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:S-XL, bisa disesuaikan
    Teknik:Dirajut, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Nylon, Spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, Bordir, Jahit, Label cuci, Print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi Dhuwur, Breathable, Anti-slip, Ngapikake aliran getih
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak Warna

    Babagan item iki:
    ·Ngurangi rasa nyeri sing ana gandhengane karo galur pedhet, splints shin, lan vena varikos;bantuan ing Recovery
    ·Contoured, pull-on, terapi termal/kompresi bebas lateks lan dhukungan jaringan alus
    ·Jahitan 5-jarum eksklusif kanggo jahitan sing luwih rata, luwih resik lan kuwat
    ·Kain nilon tugas abot njaba kanggo kekiatan

  • Adjustable Shin Splint Support – Lower Leg Compression Wrap Increases Circulation, Reduces Muscle Swelling – Calf Sleeve for Men and Women – Pain Relief

    Dhukungan Shin Splint sing bisa diatur - Bungkus kompresi sikil ngisor nambah sirkulasi, nyuda bengkak otot - lengan pedhet kanggo lanang lan wadon - nyuda rasa nyeri

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Ukuran Free, Customized
    Teknik:Dirajut, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Neoprene
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, Bordir, Jahit, Label cuci, Print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi Dhuwur, Breathable, Anti-slip, Ngapikake aliran getih
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak Warna

  • Open Toe Socks–1 Pair Compression Socks Women & Men 20-30mmHg Support Stockings Travel DVT Shin Splints Varicose Veins Legging Medical Grade Nurses

    Kaos Kaki Terbuka–1 Pasang Kaos Kaki Kompresi Wanita & Pria 20-30mmHg Stoking Dukungan Perjalanan DVT Shin Splints Varises Legging Perawat Kelas Medis

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:S - 5XL, Kustomisasi
    Teknik:Dirajut, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Neoprene, Nylon/Polyester, Spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, Bordir, Jahit, Label cuci, Print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi Dhuwur, Breathable, Anti-slip, Ngapikake aliran getih
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak Warna

  • Leg Compression Sleeve – Medium, Calf Support Sleeves for Men & Women – Comfortable & Secure Footless Socks for Fitness, Running, and Shin Splints

    Lengan Kompresi Sikil - Sedheng, Lengan Dhukungan Pedhet kanggo Pria & Wanita - Kaos Kaki Tanpa Kaki Nyaman & Aman kanggo Kebugaran, Lari, lan Shin Splints

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:XS - XL, Kustomisasi
    Teknik:Dirajut, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Neoprene, Nylon/Polyester, Spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, Bordir, Jahit, Label cuci, Print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi Dhuwur, Breathable, Anti-slip, Ngapikake aliran getih
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak Warna

  • Calf Compression Sleeves – Leg Compression Socks for Runners, Shin Splint, Varicose Vein & Calf Pain Relief

    Lengan Kompresi Pedet - Kaos Kaki Kompresi Kaki kanggo Pelari, Shin Splint, Varises & Pereda Nyeri Pedhet

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Campuran, werna sing disesuaikan
    Bahan:Nylon, spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:500 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Proteksi olahraga, insulasi kadhemen, ramah lingkungan, anti-slip
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, kothak werna, kothak hadiah

  • Calf Compression Sleeves for Men Women. Shin Splints, Varicose Vein Treatment for Legs & Pain Relief. Calf Braces, Splints & Supports. Best Wide leg compression sleeve for Running

    Lengan Kompresi Pedet kanggo Pria Wanita.Shin Splints, Perawatan Varises kanggo Sikil & Nyeri.Pedhet Braces, Splints & Ndhukung.Lengan kompresi Wide leg paling apik kanggo Running

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:Ukuran S/M, L/XL
    Teknik:Dirajut, jacquard
    Warna:Ireng / biru / kuning / abu-abu / ungu / oranye / putih / jambon, warna sing disesuaikan
    Bahan:Nylon, spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, print, reflektif
    MOQ:500 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Proteksi olahraga, insulasi kadhemen, ramah lingkungan, anti-slip
    Kemasan sing disesuaikan:tas opp, headcard, bandrole, tas werna, kothak werna, kothak hadiah

  • Colorful Nylon Sport Sleeve Support cal support, calf sleeves, compression calf brace

    Warna-warni Nylon Sport Sleeve Support cal support, betis lengan, kompresi betis brace

    OEM & ODMDitampa
    Ukuran:S - 2XL, bisa disesuaikan
    Teknik:Dirajut, jacquard, printing, tie-dye
    Warna:Warna sing disesuaikan
    Bahan:Neoprene, nilon/poliester, spandex
    Logo sing disesuaikan:Jacquard, sulaman, jahitan, label cuci, print
    MOQ:300 pcs/warna/ukuran
    Fitur:Protèktif, komprèsi dhuwur, breathable, anti-slip, Nglindhungi Ankle Supaya Ciloko
    Kemasan sing disesuaikan:Tas PE, headcard, tas ritsleting PVC, kotak warna

Ninggalake Pesen Panjenengan