page_head_bg

Produk

  • Elastic Therapeutic Sport Kinesiology Tape

    Pita Kinesiologi Olahraga Terapi Elastis

    OEM & ODMDitampa
    Jembar:2,5cm, 3,8cm, 5cm, 7,5cm
    dawa:5m, 5m, 4m, 6m, lsp
    Warna:Abang / Biru / Ijo / Kamuflase / OEM
    Bahan:Katun + lem medis
    Logo sing disesuaikan:print ing tabung kertas
    MOQ:1000 lembar saben warna / ukuran / desain
    Fitur:Cepet garing, ambegan, ramah lingkungan, anti-slip, ora ana lateks
    Kemasan sing disesuaikan:bungkus plastik, oppbag, kothak werna

Ninggalake Pesen Panjenengan